Skyline Belgrade – Novi simbol Beograda

[et_pb_section fb_built=“1″ _builder_version=“4.9.0″ _module_preset=“default“][et_pb_row column_structure=“1_2,1_2″ _builder_version=“4.9.0″ _module_preset=“default“][et_pb_column type=“1_2″ _builder_version=“4.9.0″ _module_preset=“default“][et_pb_text _builder_version=“4.9.2″ _module_preset=“default“]

Svečana ceremonija u čast obeležavanja početka izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa Skyline Belgrade održana je sinoć u poslovnom parku Airport City Belgrade, u prisustvu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, gradonačelnika Beograda Siniše Malog i ambasadorke Izraela Nj. E. Alone Fišer-Kam. AFI Europe, vodeća kompanija u oblasti razvoja nekretnina i investicija u centralnoj i istočnoj Evropi, stoji iza ovog jedinstvenog kompleksa, koji će u budućnosti postati novi simbol Beograda. Priliku da se upoznaju sa projektom vrednim 200 miliona evra imalo je više od 500 gostiju – istaknutih domaćih i inostranih privrednika, uglednih zvanica iz poslovnog sveta, kao i sveta kulture i javnog života.

Projekat Skyline Belgrade predstavlja moderan kompleks impozantne veličine, na prestižnoj lokaciji u centru grada, poznatoj po velikom broju diplomatskih predstavništava. Kompleks će se prostirati na više od 100.000 kvadratnih metara stambenog, maloprodajnog i poslovnog prostora. Prostrana podzemna garaža na više nivoa biće na raspolaganju svima koji budu živeli ili radili u kompleksu.

Skyline Belgrade predstavlja potpuno osveženje u urbanističkom i arhitektonskom smislu. Elegantna i sofisticirana arhitektura krasiće ovaj projekat, koji će svojim stanarima ponuditi posebne pogodnosti uz privatni bazen, spa, recepciju, održavanje i niz rekreativno uslužnih sadržaja. Svaki stan u ovom kompleksu predstavljaće unikatan, kvalitetan i udoban komad raja na samom vrhu Beograda. U sklopu projekta obližnji park Gazela – Tri ključa, biće preuređen u jedinstvenu zelenu oazu koja će oplemeniti ovaj kraj i pružiti svim Beograđanima savršen ambijent za odmor i uživanje.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=“1_2″ _builder_version=“4.9.0″ _module_preset=“default“][et_pb_image src=“http://right.rs/wp-content/uploads/2017/09/Picture1-min-1.png“ title_text=“Picture1-min“ _builder_version=“4.9.3″ _module_preset=“default“][/et_pb_image][et_pb_image src=“http://right.rs/wp-content/uploads/2017/09/Picture2-min-1.png“ title_text=“Picture2-min“ _builder_version=“4.9.3″ _module_preset=“default“][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

КатегоријеVesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *